Preparati Dr Jorga – iskorak u budućnost!

Detaljnije

Detaljnije

Detaljnije

 

PRIMENA NAJNOVIJIH NAUČNIH DOSTIGNUĆA NA POLJU SUPLEMENTACIJE ISHRANE

 

Jedinstvene forme preparata nastale primenom najnovijih naučnih dostignuća iz domena medicine i suplementacije ishrane omogućavaju najbolje zdravstvene efekte.

jorga-intervju Preparati Dr Jorga su proizvedeni od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka čiji učinak i dejstvo su verifikovani kroz naučne studije, klinička ispitivanja i dr.

 

Svi preparati Dr Jorga su proizvedeni u standardu ISO 22000 i HACCAP sistemu i zadovoljavaju najstrože standarde kvaliteta.

Osnovni principi na kojima se zasniva formulacija preparata Dr Jorga su:

– veliki broj sastojaka čije dejstvo na organizam je naučno verifikovano i potvrđeno naučnim studijama i/ ili kliničkim ispitivanjima

– optimalne doze izabranih sastojaka sa aspekta maksimalnog zdravstvenog učinka

– međusobno sinergično dejstvo pojedinih sastojaka koji daje efekat pojačanog delovanja

svi preparati su u tečnom obliku rastvoreni u matičnom soku aronije što omugućava brzu apsorpciju i maksimalnu iskoristljivost u organizmu

ZAŠTO SU SVI SUPLEMENTI DR Jorga u tečnom obliku?

 

U medicinskoj praksi je opšte poznata činjenica da se tečni oblici brže apsorbuju u organizmu u odnosu na pilule i što je još bitnije stepen apsorpcije tečnih oblika je oko 98% u poređenju sa 10-20 % apsorpcije pilula.

To u uslovima istog kvaliteta sastojaka daje značajnu prednost preparatima u tečnom obliku – obliku u kom su proizvedeni svi preparati Dr Jorga.

 

proven-venotonik
Poručite Proven – Kliknite ovde
relax-flasica
Poručite Relax – Kliknite ovde
homocistein-regulatorr
Poručite Homocistein – Kliknite ovde