O nama

ULTIMALIFE D.O.O BEOGRAD, SRBIJA NUTRICIONISTIČKA KOMPANIJA

Ultimalife d.o.o. Beograd (bivši Fistal) je osnovan 2003. godine i osnovna delatnost do 2010. godine je bila sakupljanje, otkup, prerada i izvoz lekovitog bilja kao i proizvodnja zdrave hrane. Nakon strukturnih i vlasničkih transformacija firma otpočinje sa realizacijom svojih strateških ciljeva, a to je:

Uvoz, pozicioniranje i distribucija najkvalitetnijih prirodnih i u datom momentu u svetu najaktuelnijih dijetetskih suplemenata.

Strateški cilj kompanije je da u narednih pet godina postane najveći distributer najaktuelnijih i u svetu najpopularnijih prirodnih dijetetskih suplemenata. Kao stručne saradnike firma okuplja tim naših vrhunskih stručnjaka iz oblasti farmacije, nutricionizma i marketinga.

 

logo-sertifikatUltimalife  ima Exelent SME sertifikat. Našu stranicu sertifikata možete videti ovde: https://excellent-sme-serbia.safesigned.com/ultimalife-doo.

ULTIMALIFE PROIZVODI ZA DUŽI I ZDRAVIJI ŽIVOT

Ultimalife ima misiju da najširoj populaciji učini dostupnim i cenovno prihvatljivim najkvalitetnije i po zdravlje najkorisnije dijetetske suplemente koji se u prirodi mogu naći.

Naša misija je da kroz direktnu saradnju sa najkvalitetnijim svetskim proizvođačima i edukacijom stanovništva pružimo mogućnost najširoj populaciji da kupovinom naših proizvoda omoguće sebi kvalitetniji, duži i zdraviji život.

ULTIMALIFE SINONIM ZA NAJKVALITETNIJE PROIZVODE

Ultimalife ima viziju da ime naše kompanije postane sinonim za najkvalitetnije i po zdravstvenim beneficijama najvrednije suplemente koje svet trenutno poznaje.

Cilj nam je da postanemo nutricionistička kompanija od najvećeg poverenja, kako u našoj zemlji tako i šire u regiji jugoistočne i istočne Evrope.

KONTAKTIRAJTE NAS